Massages/ Hotstone massage

Hotstone massage

Als je op zoek bent naar een massage die ontstrest en heerlijk ontspant, dan is een hotstone massage een uitkomst voor u.

Al duizenden jaren worden warme platte basalt stenen gebruikt om de energie stromen in het lichaam weer in balans te krijgen door warme stenen op de chakra's op het lichaam te leggen.

Met behulp van massage met warme stenen wordt ook de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast de ontspanning van het lichaam zorgt een hotstone massage en de samengestelde oliën met essentiële olie ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Nice to now

Hoewel een hotstone massage iets ingewikkelder lijkt dan een gewone ontspanningsmassage is het een eenvoudige behandeling. De massage vind plaats in een privé kamer waar de stenen al in een warm badje liggen te wachten op u. U mag dan gaan liggen op een comfortabele behandeltafel. Als u vreest voor de hitte van de stenen hoeft u zich geen zorgen te maken, we laten u wennen aan de warmte van de stenen en zijn er voor opgeleid om te zorgen dat er geen brandwonden ontstaan. De stenen worden opgewarmd tot een aangename temperatuur en met de hand opgelegd zodat we kunnen voelen of de temperatuur correct is.

De massage

Als je op de tafel ligt, zal de masseur een heerlijke samengestelde olie op je huid aanbrengen waarna er een aantal warme stenen op uw lichaam worden geplaatst, als je goed ontspannen bent en gewend aan de temperatuur van de stenen gaan we langzaam met de warme stenen masseren. Tijdens de massage zal je merken dat de stress en zorgen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Is een Hotstone massage iets voor mij?

Een hot stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent. De massages variëren van 30 tot 90 minuten en zijn enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voel je je weer opgeladen en zit je lichaam vol nieuwe energie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen reden te bedenken waarom je de hot stone massage niet een keer zou moeten proberen!

Bovendien is een hotstone massage heerlijk in de koude maanden.